Compromís per Benicàssim reivindica la veu de les dones candidates

Paula Mateos, Míriam Pañella, Ana Maria Martín i María Fajardo participen en una taula rodona moderada per la diputada Mònica Àlvaro

Foto Copyright:

Redacció // Benicàssim

El grup municipal Compromís per Benicàssim ha reivindicat el paper de les dones en les institucions públiques en un acte celebrat a la seu del municipi per tal de reconéixer la feina de les dones candidates a les alcaldies de diferents municipis de les comarques del Nord.

Amb motiu del 25N, la coalició ha organitzat una taula rodona moderada per la diputada a les Corts, Mònica Àlvaro, amb la participació de la candidata a l’alcaldia de Benicàssim, Paula Mateos i a Vila-real, María Fajardo, i amb les regidores d’Alcalà de Xivert, Ana Maria Martín i Torreblanca, Míriam Pañella.

En l’acte, Mateos ha agraït la participació de les dones joves que volen encapçalar projectes polítics als seus municipis, i ha reivindicat la necessitat de treballar des dels ajuntaments «en la defensa dels drets de les dones i que les institucions siguen un referent en la lluita contra la violència masclista”.

«Les institucions tenim una gran responsabilitat en l’aplicació de mesures que garanteixen una societat més igualitària i justa, per això, hui ens assentem per aplicar polítiques que previnguen la violència de gènere de manera transversal», ha expressat la candidata a Benicàssim.

Per altra banda, cadascuna de les candidates han exposat diferents realitats que afecten les veïnes i veïns dels seus municipis com la falta d’aplicació d’actes culturals, la reforma de certs carrers i escoletes públiques, o la falta de neteja de les platges i muntanyes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *